T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - 100.Yıl Ahmet Haşhaş İmam Hatip Ortaokulu

100.Yıl Ahmet Haşhaş İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
03322450090
Belgegeçer
0
WEB
https://100ahmethashasiho.meb.k12.tr
Adres
Anadolu Cad. Hanaybaşı Mahallesi Işın Sokak No1 Selçuklu/Konya
Vizyon
Sahip olduğu doğal ve kültürel değerleri ve kaynakları yok etmeksizin kullanarak gelişen, ortaya çıkan fırsatları, nitelikli insan kaynakları ile etkin, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarla değerlendiren, kendi kaderini tayin eden, barışçıl, adil, demokratik ,müreffeh ve güçlü bir Türkiye’yi inşa edecek nesiller yetiştirmek.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeter düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke ve insan çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi için çalışan bir kurum oluşturmak için varız. Bütün genç insanlarımıza mümkün olan en yüksek standartlarda, eşit erişim hakkı tanıyarak, onların eğitim ve gelişimini sağlamak için varız
Başarılar
Öğretmen :26
Öğrenci :338
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :5300
Öğretim Şekli :SABAHÇI- ORTAOKULLA BİRLİKTE
Saatler
7.30-13.10
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Okulumuzun yakınından 64 Sille Alaadiin, 68 Hacı Kaymak, 69 Hanaybaşı Kültürpark,65 MEDRESE 66 Nişantaşı-Esenler,35-70 Hocacihan, 98 Yazır-Meram tıp otobüsleri ve Sille yolu dolmuşu geçmektedir.
Servis Bilgisi
servis vardır.
Yerleşim Yeri
Anadolu caddesi, Hanaybaşı mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkez
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır